Visualisasi bagi objek rujukan reruang dengan menggunakan perisian GIS - 377063 Zahidah Omar (Sekudai : UTM, 1998)
Kertas projek (Sarjana Muda Ukur (Geoinformatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998