Rekabentuk perkakasan untuk pengawal mikroalternator set dengan komputer peribadi - 448749 Saiful Jamaan; Md. Shah Majid; Abdul Wahab Ishari Mohd. Hashim; Zaniah Muda; Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Kejuruteraan Elektrik
18