Function approximation properties of radial basis function and multi-layer perception neural networks : an experimental evaluation - 295633 Rosbi Mamat; Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Kejuruteraan Elektrik; Seminar Penyelidikan Dalam Bidang Elektrik, Elektronik, Aeroangkasa, Teknologi Maklumat & Telekomunikasi (1998 : Universiti Teknologi Malaysia, Skudai)
57