A user friendly computer-based audiometer - 410325 Siti Hawa Ruslan; Jasmy Yunus; Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Kejuruteraan Elektrik; Seminar Penyelidikan Dalam Bidang Elektrik, Elektronik, Aeroangkasa, Teknologi Maklumat & Telekomunikasi (1998 : Universiti Teknologi Malaysia, Skudai)
42