Experiences with applied teleradiology in Malaysia - Ghazali Sulong, 1958-; Naomie Salim; Ibrahim Lutfi Shuaib; Zahari Mahbar; Jumail Taliba; Ag. Noorajis Ag. Nordin; Ang, Siew See; Seminar Penyelidikan Dalam Bidang Elektrik, Elektronik, Aeroangkasa, Teknologi Maklumat & Telekomunikasi (1998 : Universiti Teknologi Malaysia, Skudai)
40