Pengesanan kebocoran dalam talian paip air : pendekatan tekanan transien - 240986 Fatimah Mohd. Noor (Sekudai : UTM, 1997)
Tesis (Sarjana Kejuruteraan (Hidraulik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1996