Penyediaan sampel piawai untuk menentukan kepekatan uranium dan torium menggunakan spektrometer sinar gama (HPGe) - 334648 Jazatulikma Zakaria (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Fizik Kesihatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006