Simulation and analysis of a flexible manufacturing system (FMS) using a matlab-based petri net simulation tool - Mohamad Noh Ahmad 559464; Andi Adriansyah 335551; Zaharuddin Mohamed 252496; Abdul Wahab Ishari Mohd. Hashim 362242; Seminar Penyelidikan Dalam Bidang Elektrik, Elektronik, Aeroangkasa, Teknologi Maklumat & Telekomunikasi (1998 : Universiti Teknologi Malaysia, Skudai) 474010
22