Kesan nilai pH terhadap tegangan antara permukaan dan kestabilan emulsi air dalam minyak - 417948 Woon, Jeng Hoong (Skudai : UTM, 1998)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Petroleum) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998