Penggunaan abu terbang kelapa sawit sebagai bahan tambah kehilangan bendalir - 418640 Ahmad Sha Naina Mohamed (Sekudai : UTM, 1997)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Petroleum) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997