Masalah pembuangan sisa pejal secara haram di kawasan Majlis Perbandaran Johor Bahru Tengah (MPJBT) - 336035 Noor Mazayati Desa (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) -Universiti Teknologi Malaysia, 2006