Rekabentuk riprap revetment menggunakan microsoft visual basic [compact disc] - 335041 Mohd. Izuan Ismail (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia , 2006