Penghampiran persamaan Scherrer daripada persamaan Bragg - 334598 Mohd. Khalid Yusof; Md. Rahim Sahar, supervisor; Fakulti AINS (2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Fizik Kesihatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006