Penyelesaian masalah penjadualan menggunakan kombinasi teknik berasaskan kekangan dan algoritma genetik - 232796 Pathiah Abdul Samat (Sekudai : UTM, 1998)
Tesis (Sarjana Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998