Profil ketua keluarga yang dapat menyumbang kepada kecemerlangan pencapaian akademik pelajar - 279813 Abdul Aziz Zahruddin (Sekudai : UTM, 1997)
Kertas projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997