Analisis dan rekabentuk cerucuk keping tertambat menggunakan helaian lembaran - 347411 Nurul Zafirah Mad Saad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006