Kajian kualiti air di Kuala Sungai Danga - 348535 Mohd. Shaiful Ahmad Sajuddin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006