ASMAUL HUSNA : 99 Nama Allah - Ali Akbar Osman, author 456628 (Kuala Lumpur : Al-Hidayah, 2006)
Buku ini menghimpunkan 99 nama-nama yang terpuji. Penulis turut mencatatkan Kaifiat dan Fadilat setiap nama Allah engan amalan yang digali dari kitab-kitab muktabar. Buku ini perlu dimiliki dan diambil ilmunya untuk dihayati bersama keluarga. Mudah-mudahan mengamalkan 'Kalimah Asma UI Husna' sebagai zikir dan wirid, Allah melorongkan kita ke gerbang ketenangan dan kebahagian.