National economic recovery plan : agenda for action - Daim Zainuddin, Tun Dato' Paduka, 1938-; Malaysia. Jabatan Perdana Menteri. Unit Perancang Ekonomi. Majlis Tindakan Ekonomi Negara (Kuala Lumpur : Jabatan Perdana Menteri, 1998)
36