Pengurusan dan penyelenggaraan bengkel kemahiran hidup di sekolah menengah - 432863 Damanhuri Mohamed Radzi (Sekudai : UTM, 1997)
Kertas projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997