Persepsi pelajar Sekolah Menengah Teknik Batu Pahat, Johor mengenai disiplin pelajar masa kini - 434026 Hamizan Palil (Sekudai : UTM, 1997)
Kertas projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997