Pembangunan perisian analisis pengiraan dan pemilihan saiz kabel (Bangunan Domestik dan Komersial) - 213688 Adam Abdullah; Zaniah Muda; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005