Kemampuan guru-guru kemahiran hidup (3SPH) dalam pengurusan bengkel kerja kayu di sekolah-sekolah menengah - 281763 Ruzihan Said (Sekudai : UTM, 1997)
Kertas projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997