Menghasilkan perisian pengajaran berbantukan komputer (PBK) untuk satu tajuk pengenalan asas kimpalan arka - 436946 Zaini Yahaya (Sekudai : UTM, 1997)
Kertas projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Jentera)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997