Analisis dan merekabentuk semula sistem tukup cerucuk - 356044 Mohd. Baddiuzzamman Abd. Amin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005