Penggunaan model pembiasan ke atas persisiran pantai Seberang Perai, Pulau Pinang - 356201 Mastura Omar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006