Ramalan kadar alir banjir di tadahan Sungai Kelantan menggunakan perisian HEC-HMS - Mohd. Hafiz Yahya, 1984- (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006