Penentuan index kekasaran permukaan kekar batuan dengan menggunakan kaedah fotogrametri jarak dekat - 362210 Mohammad Ikram Rizan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006