Analisis dan rekabentuk tembok penahan menggunakan spreadsheet - 362028 Monaliza Ibrahim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006