Perbandingan komponen rekabentuk terhadap rasuk konkrit bertetulang berdasarkan kekuatan ciri konkrit - 361975 Liyana Nazri (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006