Perbandingan fungsi objektif bagi parameter model hidrologi program HEC - HMS - 361735 Leong, Tim Hoou (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006