Pengkelasan sampel hardpan menggunakan kaedah ultrasonik - 326357 Khairil Anwar Mohammed (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006