Teks ucapan Yang Berbahagia Datin Zan Rokiah bt Abdul Rahman Pengerusi JK Pengajur Perasmian Persidangan Wanita Professional ASEAN `92 pada 21 September 1992, bertempat di Dewan Jumaah Universiti Teknologi Malaysia, Skudai, Johor (Skudai : UTM, 1992)
32