Penyebaran maklumat terpilih : Globalization : Implications on higher education - Universiti Teknologi Malaysia. Perpustakaan Sultanah Zanariah. Jabatan Perkhidmatan Maklumat (Skudai : Perpustakaan Sultanah Zanariah, Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
44