Kajian keberkesanan sistem saliran di Hulu Sungai Skudai, menggunakan perisian "Surface Water Modelling System (SMS 9.0) " - 378339 Muhammad Lutfan Awab (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006