Design of a virtual laboratory module for teaching electronic pyhsics using labview - 215122 Ida Ilyana Mohd. Zahidi; Marzuki Khalid, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005