Penentuan sudut saluran masuk saliran jalan raya - 380382 Mohamad Azhar Abu Bakar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006