Perbandingan tahap kebimbingan pemain-pemain bola baling perempuan bawah 15 tahun dan bawah 18 tahun Sekolah Raja Chulan, Ipoh - 228217 Mazni Hitam (Skudai : UTM, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Sains Sukan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999