Kesan rawatan haba penuaan ke atas sifat-sifat mekanik aloi aluminium digelek sejuk [electronic resource] - 399749 Noor Zulfadhley Mohd. Noor (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006