Kenderaan untuk orang kurang upaya [compact disc] - 400290 Suhezni Shamsuddin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal (Rekabentuk Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006