Persepsi pelajar sekolah menengah terhadap pengajaran tilawah Al Quran : satu tinjauan di Daerah Kubang Pasu - 228357 Mansor Wahab (Skudai : UTM, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Pengajian Islam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999