Pengujian navigasi terhadap sistem aduan kebajikan pelajar [electronic resource] - 410972 Nik Wan Umuahda Wan Ramli (2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006