Sistem penilaian prestasi jabatan menggunakan kaedah rule based berasaskan web [electronic resource] - 412402 Norkhamdani Ismail (2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006