Sikap pelajar sekolah menengah agama Negeri Daerah Kuala Terengganu terhadap mata pelajaran kemahiran hidup bersepadu (KHB) : satu tinjauan - 228539 Md. Adam Ismail (Skudai : UTM, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999