Kajian ke atas cadangan pemansuhan sijil kelayakan menduduki bagi bangunan persendirian - 439180 Rozilah Talib (Skudai : UTM, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Ukur Bahan) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999