Penggunaan hematit tempatan (Gurun, Kedah) sebagai bahan pemberat dalam lumpur penggerudian - 350156 Mohd. Rujhan Mat @ Muhammad (Sekudai UTM, 1990)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Petroleum) - Universiti Teknologi Malaysia, 1990