Fire protection system for high-rise building - 261640 Koh, Garry Loke Poa; Abd. Rahman Abdul Rahim; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal-Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006