An isolated power plant for Ranau Sabah - 514415 Ummar Hatta Laudin; Alias Warjan, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik))-Universiti Teknologi Malaysia, 2009