Autonomous quadruped robot - Siong, Teck Yong, 1986-; Salinda Buyamin; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009