Performance of adaptive modulation for terrestrial links - 491829 Mohd. Shahir Mohamad Rosli; Sharifah Kamilah Syed Yusof; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009